Wist je dat…

Mijn vrouw en ik dezelfde passie delen? Honden. Zij heeft ervaring op EK’s als fokker en ik heb van kleinsaf aan Honden gehad.

Omdat de hond de beste vriend is van de mens, verdient hij/zij enkel het beste … en daar hoort ook een gezonde voeding bij.

Het verhaal van onze zaak begint bij onze vorige hond die kampte met verschillende gezondheidsproblemen zoals allergie├źn en hartproblemen. Samen met de dierenarts gingen we op zoek naar betere voeding zodat onze hond alle kansen kon krijgen. De zoektocht naar kwalitatieve voeding op maat bleek niet zo eenvoudig … maar wie zoekt, die vindt!

Bij NextLevel willen we jou en je geliefde viervoeter daarom begeleiden bij de keuze voor kwalitatieve producten. Bij ons vind je zowel hoogwaardige, hypoallergene voeding op basis van natuurlijke ingredi├źnten als speciaal geselecteerde toebehoren (bv. orthopedische kussens). Kwaliteit aan een betaalbare prijs!

Uiteraard mogen we ook die andere geliefde viervoeters, namelijk katten, niet vergeten: ook voor hen hebben we hoogwaardige voeding in huis. Voor hun (vacht)verzorging verwijzen we graag door naar KatteZacht – een gezonde vacht en goede voeding zijn immers met elkaar verbonden.

Benieuwd? Neem een kijkje in ons assortiment en ontdek hoe wij jou kunnen helpen!

Chat openen
Advies nodig?